logo WTCH

royal monceau waiter.jpg

Voor Wie?

Consultant WTCH is actief in de Hospitality - Retail - Zorg en Entertaiment

WTCH is actief in de hospitality (hotels-restaurants en bungalowparken), zorg sector, overheid,  retail branche en entertainment branche. Omdat klanttevredenheid steeds meer centraal staat in organisaties is WTCH zich met haar jarenlange expertise op het gebied van gasttevredenheid in de gastvrijheidssector zich ook gaan specialiseren op implementatie van klanttevredenheid in andere sectoren zoals de zorgsector. Bekijk de portfolio van bedrijven die diensten op het gebied van sales trainingen, verkooptechnieken, klanttevredenheid en customer care hebben afgenomen bij WTCH.

Bel of mail ons voor:

Hospitality trainingen, workshops en coaching mbt brand management en online reputatie management, verkoop trainingen, sales trainingen, klanttevredenheidsonderzoek (klantgerichtheid en klanttevredenheid), account manager trainingen en professioneel sales support!

Vanuit onze hospitality achtergrond merken wij de veranderingen in de zorg. Meer en meer wordt de patient als klant gezien en zijn ook in de zorg sector gastvrijheid en klantgerichtheid kern woorden geworden. Het is een niet omkeerbare verandering in de zorg sector.

Share this

WTCH werkt onder andere voor:

WTCH werkt onder andere voor

© WTCH 2019

Designed by Teqa webdiensten