logo WTCH

hofpleinentertainment.jpg

Reis naar New York in een unieke combinatie van presentaties, workshops en visits. Kennis en informatie uit eerste hand van de mensen achter succesvolle bedrijven in duurzaamheid, bio, eco en organic (o.a. Gustorganics en WholeFoods). Leren van hun expertise en onderscheidende ideeën opdoen voor je eigen bedrijf, hotel, restaurant of winkel. Lees hier de details.

studiereis newyorkEen Green key. En dan?

The Green Key biedt ondernemers in recreatie en toerisme de mogelijkheid om duurzaamheid en verantwoord ondernemen onderdeel te maken van hun bedrijfsvoering. Na het behalen van het keurmerk vormt duurzaamheid vaak een belangrijke bijzaak binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Een bijzaak, maar meestal geen moneymaker…

Maar wat nu als duurzaam ondernemen geen bijzaak meer is, maar hoofdzaak, het fundament waarop een onderneming steunt? Hoe zou dit er dan uitzien en is dit überhaupt wel realistisch en economisch verantwoord?

Onze studiereis naar New York biedt ondernemers met een Green Key een kans om kennis te maken met ondernemers en ondernemingen waarin alles is gericht op het onderscheidend vermogen en de kwaliteiten van duurzaamheid. 

Studiereis duurzame concepten in hospitality
Deze reis naar New York biedt ondernemers een unieke combinatie van presentaties, workshops en visits. Kennis en informatie uit eerste hand van de mensen achter succesvolle bedrijven in duurzaamheid, bio, eco en organic (o.a. Gustorganics en WholeFoods). Leren van hun expertise en onderscheidende ideeën opdoen voor je eigen bedrijf, hotel, restaurant of winkel. Deze studiereis geeft een enorme boost aan ondernemers die geloven dat duurzaamheid bijdraagt aan hun business. Je wordt een duurzaam borrelend vat.

 

Programma Studiereis

Dag 1: Reisdag
Reis van Schiphol naar New York. Incheck en programma introductie.

Dag 2: Sustainable F&B | Organic Food
De dag start met een organic breakfast in de stad waarna we een aantal foodconcepts gaan bekijken. Max Goldberg geeft een presentatie over de ins & outs van organic food, de huidige trends en waarom en hoe je je als bedrijf kunt onderscheiden met organic. We sluiten de dag af met een diner in het enige 100% organic gecertificeerde restaurant waar we te gast zijn bij Alberto Gonzalez die ons zal vertellen over de lange tocht om 100% organic te worden, zijn bedrijfsfilosofie en het succes van zijn brand.

fish wholefoods

Dag 3: Hotelmanagement in Social Times
Ontbijt in de stad. Workshop rond dit thema met de general manager van het Ace Hotel, op dit moment het hipste hotel van de stad. Hoe word je het ultieme bedrijf om te werken, hoe hou je medewerkers vast? Hoe zorg je ervoor dat de wereld weet dat je cool bent? Visit en presentatie Roger Smith hotel. Een hotel dat gebouwd lijkt uit buzz en sociale media.Diner buiten de stad in een restaurant met een eigen organic farm.

rogersmith

Dag 4: Hotelconcepts & sustainable streets
Sustainable streets: stads expeditie langs hotel & foodconcepten. Duurzame inspiratie opdoen in de straten van New York. Lunch en presentatie in Rouge Tomate. Workshop Putting it all together: Is een 100% duurzaam bedrijf mogelijk?

rougetomate

Dag 5: Reisdag
Ochtend vrij. In de middag vertrek richting vliegveld voor de terugweg naar Amsterdam.

cars

Kosten studiereis
Reissom vanaf € 3750,- per persoon**

Op basis van verblijf van een persoon op een kamer.
** Onder voorbehoud van eventuele extra toeslagen. Bij onvoldoende deelnemers behoudt WTCH het recht de studiereis te annuleren.

Reissom inclusief:
- Retourvlucht Amsterdam /New York (economy class)
- Hotelovernachtingen in een eenpersoonskamer in Ace Hotel (of vergelijkbaar hotel)
- Diners en lunches in participerende bedrijven (zie programma)
- Transfers van en naar de luchthaven en in New York
- metrokaart, voor persoonlijk vervoer buiten programma
- Reisleiding
- Programma-gids met info, tips en boekenpakket (digitaal of boeken)
- Workshops

Reissom exclusief:
- Dranken
- Fooien en uitgaven van persoonlijke aard

Geïnteresseerd? Vul het contactformulier rechts op deze pagina in en wij nemen contact me je op.

 

Waarom zou je?

Competitive advantage
Als je deze Expedition goed benut, kom je terug met een aantal onderscheidende ideeën die je kunt benutten in je eigen organisatie.

Leren
Je komt in contact met mensen die je zelf niet zo 1, 2, 3 zou ontmoeten. Het sparren en leren van elkaars expertise is uniek.

Inspiratie
We weten dat een Customer Care Expedition een enorme boost geeft. Je komt als een borrelend vat thuis. Inspiratie opdoen voor je eigen hotel, congreslocatie, restaurant, evenement, camping of attractiepark.

 

Andere customer care studiereizen
Naast deze trip naar New York organiseren we ook (kortere) concept trips naar Parijs, Berlijn, London, Moskou en Istanboel.

Aanmelden of vragen? Vul het contactformulier rechts op deze pagina in en wij nemen contact me je op.

organiccleaning

Share this

WTCH werkt onder andere voor:

WTCH werkt onder andere voor

© WTCH 2019

Designed by Teqa webdiensten