logo WTCH

paris metro life.jpg

Sales Training - Verkoop technieken - Klanttevredenheid

Sales training – Verkooptrainingen en opleidingen in verkooptechnieken

U zoekt een opleiding of training gericht op het verbeteren van de sales en verkoop resultaten van uw sales managers? Volg een sales training of maatwerk sales coaching traject van consultant Mihaly Laszlo van WTCH.  Al ruim 10 jaar de expert op coaching en opleidingen in verkooptechnieken, klanttevredenheid, gastgerichtheid, communicatie, business development en sales support.

Sales training

In deze sales training leer je alle facetten van het verkoopgesprek tot in de puntjes beheersen. Van het maken van de eerste afspraak tot het sluiten van de deal waarbij de klant en klanttevredenheid voorop staat – kortom alle verkooptechnieken komen bij de opleidingen van WTCH aan bod.  Bij WTCH betrekken we klanttevredenheid en gastgerichtheid in onze verkoop trainingen want niet alleen in de hospitality branche maar ook in de retail en de zorg zijn gastvrijheid en klanttevredenheid  onontbeerlijk in de ervaringen van de gasten. Bij WTCH is customer care geïntegreerd in alle activiteiten.

Sales Management Game


De Sales Management Game is een nieuwe vorm in leren en ontwikkelen. Iedere deelnemer speelt in een team dat verantwoordelijk is voor hun eigen sales management. Elk team heeft maar 1 doel: de concurrentie verslaan en zo hoog mogelijk scoren in omzet, relatiebeheer en rendement. 

Tenders are here to stay! Ondanks een jarenlange goede relatie met een klant, kan het zomaar gebeuren dat deze gaat aanbesteden en meerdere partijen vraagt om een voorstel. Voor veel verkopers is de vraag: Hoe maken we het onderscheid? en Hoe winnen we de tender? Met de verkooptraining Pitches en Tenders maak je het onderscheid en laat je de concurrentie achter je. In deze opleiding leer je te werken vanuit "We wisten hier op voorhand al dat het ging lukken. En dat is wel prettig werken."

MICA Salesscan

Of je nu salesmedewerker bent in een grote organisatie of zelfstandig ondernemer, het commerciële proces ontwikkelt zich razendsnel en stelt steeds andere en hogere eisen aanprofessionals in commerciële functies. Eisen waar je tegen opgewassen moet zijn.

Veel presentaties doen niet wat ze moeten doen. Saaie powerpoints, opgelezen aan de hand van de bulletpoints, duren te lang en maken geen indruk. Terwijl ze bedoeld zijn om iets duidelijk te maken en te overtuigen. Spreken in het openbaar blijkt moeilijker dan we denken.

De recessie. Excuus voor niet scoren of juist een kans om een salesteam sterker en krachtiger te maken? Klagen je mensen over het gebrek aan business en zoek jij naar tools om ze te stimuleren om de business, die er wel is, binnen te halen?

Share this

WTCH werkt onder andere voor:

WTCH werkt onder andere voor

© WTCH 2019

Designed by Teqa webdiensten