logo WTCH

slide01.jpg

Online reputatie management - Trainingen, Workshops en Coaching

Reputatie management - Webcare

Elke organisatie is zelf verantwoordelijk voor “het beeld naar buiten”. Vroeger was dat het terrein van de verkoper, maar vandaag de dag draagt iedereen bij aan de reputatie van een bedrijf.

Een reputatie heb je niet, een reputatie krijg je door wat men van je vind of over je zegt. Het is daarom van groot belang om te reageren op men over je zegt en om dit intern te vertalen naar alles wat helpt om de reputatie en de klanttevredenheid te vergroten. Het monitoren van de reputatie wordt ook wel reputation management of webcare genoemd.

Wij van WTCH vinden dat bedrijven continu hun online reputatie zelf moeten monitoren. Het gaat immers om je eigen reputatie, je eigen imago en je eigen bedrijf. Wij leiden uw medewerkers op zodat u reputatiemanagement en webcare in eigen hand kunt houden.

Reviews en beoordelingen, nachtmerrie of zegen? Heeft u het gevoel de macht kwijt te zijn, de controle te verliezen met het grote aantal beoordelingssites en review mogelijkheden waar mensen van alles over uw organisatie schrijven? Ziet u door de bomen van de review sites het bos niet meer? Voelt u zich benadeeld door slechte beoordelingen en oneerlijke reviews? Wij coachen en trainen bedrijven in het managen van hun online reputatie. Opleidingen webcare over reputatie management, communicatie management en brand management. Leer eenvoudig het imago van je eigen organisatie te bewaken!

Share this

WTCH werkt onder andere voor:

WTCH werkt onder andere voor

© WTCH 2019

Designed by Teqa webdiensten