logo WTCH

bellboys.jpg

Een hospitality beleving die het publiek nog lang bijblijft. In het theater nemen we een team of organisatie mee in een show die over het publiek heen dendert. We vormen indrukken en verwachtingen en we behandelen de laatste trends en principes in hospitality. Na de Hospitality Theatershow heeft het hele publiek een vergelijkbaar referentiekader en hospitality context. WTCH is momenteel de enige hospitality company die een gastvrijheidstraining in deze vorm aanbiedt.

Voor wie is de Hospitality Theatershow?
Wij organiseren de Hospitality Theatershow voor teams en bedrijven die een serieuze stap willen zetten naar echte klantgerichtheid en gastvrijheid in hun organisatie. Voor Hospitality bedrijven (hotels, restaurants, theaters), maar net zo goed voor bedrijven in retail (winkels, winkelketen, warenhuizen) of dienstverlening.

Waarom zou je?
Door deze show met een heel team of bedrijf te beleven, ontstaat een gezamenlijke basis voor ontwikkeling van gastvrijheid in je bedrijf. Bedrijven die dit al gedaan hebben zien het als een enorme boost en bron van inspiratie voor hun programma’s op gebied van klant- en gastgerichtheid. Daarnaast ben je in no time helemaal bij op gebied van kennis en inzichten in gastvrijheid en klantgerichtheid. En als we eerlijk zijn: de Hospitality Theatershow moet je gewoon ooit een keer gezien hebben. Deze show ontwikkelen en produceren we met Serious Events, expertbureau in het boeien van publiek. Samen vormen we de ultieme hospitality company.

hospitality theater show

Praktisch
WTCH, de hospitality company selecteert zelf de locaties voor de Hospitality Theatershow. Niet elk theater voldoet aan onze gastvrijheid eisen. We organiseren de Hopitality Theatershow voor groepen vanaf 100 personen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

publiek hospitality theater show

Share this

WTCH werkt onder andere voor:

WTCH werkt onder andere voor

© WTCH 2019

Designed by Teqa webdiensten