logo WTCH

restaurant.jpg

Klanttevredenheid-Klantgerichtheid: Customer Care

 

Hoe maak ik mijn organisatie meer gastvrij, meer gastgericht en klantgericht

Wat is klantgerichtheid? Klantgerichtheid is niet alleen iets voor verkopers en sales managers. Klantgericht zijn is iets voor elke medewerker in een organisatie. Het kennen van de wensen en behoeften van klanten, hierop anticiperen en de juiste service leveren zijn de basisingrediënten van klantgericht werken. We noemen dit in de hospitality gasttevredenheid en in retail klanttevredenheid soms ook klantgerichtheid. Consultant WTCH richt zich op het verbeteren van klantgerichtheid, gastvrijheid en klanttevredenheid.

Klanttevredenheid-Klantgerichtheid: Customer Care 

WTCH helpt organisaties in retail, zorg, horeca en entertainment in het verbeteren van hun klanttevredenheid, gasttevredenheid en patienttevredenheid. Als consultant en trainers werken we aan verbetering door middel van een hospitality principes en thema’s. We zijn kortom de ultieme hospitality company. Gastvrijheid is voor ons de basis van welke vorm van tevredenheid dan ook. Of het nu gasten, bezoekers, klanten of patiënten zijn. lees verder >>

Reis naar New York in een unieke combinatie van presentaties, workshops en visits. Kennis en informatie uit eerste hand van de mensen achter succesvolle bedrijven in duurzaamheid, bio, eco en organic (o.a. Gustorganics en WholeFoods). Leren van hun expertise en onderscheidende ideeën opdoen voor je eigen bedrijf, hotel, restaurant of winkel. Lees hier de details.

Veel presentaties doen niet wat ze moeten doen. Saaie powerpoints, opgelezen aan de hand van de bulletpoints, duren te lang en maken geen indruk. Terwijl ze bedoeld zijn om iets duidelijk te maken en te overtuigen. Spreken in het openbaar blijkt moeilijker dan we denken.

Een hospitality beleving die het publiek nog lang bijblijft. In het theater nemen we een team of organisatie mee in een show die over het publiek heen dendert. We vormen indrukken en verwachtingen en we behandelen de laatste trends en principes in hospitality. Na de Hospitality Theatershow heeft het hele publiek een vergelijkbaar referentiekader en hospitality context. WTCH is momenteel de enige hospitality company die een gastvrijheidstraining in deze vorm aanbiedt.

Share this

WTCH werkt onder andere voor:

WTCH werkt onder andere voor

© WTCH 2019

Designed by Teqa webdiensten